Ga naar hoofdinhoud
Heeft u vragen neem gerust contact met ons op: 06 36149129 info@devrijewil-ameland.nl

Appartementen

5 accommodaties

't Flearmuuske

Appartementen

‘t Flearmuuske ligt aan de rand van Buren en heeft een prachtig uitzicht over de weilanden en de duinen. Het appartement bevindt zich op de eerste etage en is geschikt voor zes personen. Modern, comfortabel en sfeervol zijn hier de belangrijkste elementen.

6
Buren

Te Plak

Appartementen

Te Plak is een ruim zes persoons appartement met een moderne en sfeervolle inrichting. Het appartement heeft een heerlijke comfortabele zithoek, open keuken en een grote eettafel biedt de mogelijkheid om gezellig te tafelen met uw vrienden of familie. Kortom, u van alle gemakken voorzien!

6
2
Buren

Noffelek

Appartementen

Noffelek is een knus twee persoons appartement met alle voorzieningen op de begaande grond. Boek je dit appartement via onze website, dan staat er een leuke verrassing voor je klaar.

2
1
Buren

't Koeies

Appartementen

’t Koeies is een sfeervol twee persoons appartement. Vanuit de slaapkamer heeft u een fantastisch uitzicht over het bos en de duinen. Boek je dit appartement via onze website, dan staat er een leuke verrassing voor je klaar.

3
2
Buren

't Klène Huuske

Appartementen

Klène Huuske is een knus vier persoons appartement op een prachtige locatie voor een wel verdiende vakantie. U kunt vanuit de slaapkamer genieten van het prachtige uitzicht over het bos en de duinen.

Back To Top