Ga naar hoofdinhoud
Heeft u vragen neem gerust contact met ons op: 06 36149129 info@devrijewil-ameland.nl

Ontstaan van de appartementen

Na 17 jaar met veel plezier en fijne gasten voormalig kampeerboerderij ‘De Vrijewil’ draaiende te houden, is het nu tijd voor verandering. Kleinschalige appartementen waar modern, comfortabel en sfeervol de belangrijkste elementen zijn. Onze appartementen verschillen in grootte van twee tot zes personen en natuurlijk zijn huisdieren altijd welkom. Ideaal voor elke gelegenheid!

De appartementen zijn iedere voorzien van een moderne inrichting, met sfeervolle zithoek, een ruime keuken, comfortabele boxspringbedden en badkamer. Daarnaast beschikken onze appartementen over een eigen wasmachine, wasdroger en is er een goede Wi-Fi verbinding aanwezig. Naast de aangrenzende terrassen, kan er ook gebruik worden gemaakt van de gezamenlijke speelweide. In de gezamenlijke speelweide is er een mogelijkheid om te barbecueën, te relaxen of om lekker buiten te spelen. Ook is het leuk om te weten dat in de gezamenlijke speelweide een plekje is waar onze kippen rondlopen. Mocht u zin hebben in een vers eitje, dan is dit mogelijk!

Aankomst & vertrek

Uw accommodatie is op de dag van aankomst vanaf 15.00 uur toegankelijk. Op de dag van vertrek dient u uw accommodatie voor 10.00 uur te verlaten.

Buslijn

Gaat u met de bus? Vanaf de veerhaven kunt u lijn 2 naar Buren nemen. Bij de halte Pastoor Scholtenweg stapt u uit, vanaf hier is het nog 4 minuten lopen naar de Vrijewil.

Fietsen huren

Wilt u graag Ameland op de fiets ontdekken? Er zijn verschillende opties om een fiets te huren en eventueel uw bagage te laten bezorgen bij uw accommodatie.

Auto meenemen

Wilt u uw auto meenemen naar Ameland? Via Wagenborg kunt u gemakkelijk een plek voor uw auto reserveren op de veerboot naar Ameland. Wagenborg is te bereiken via www.wpd.nl of bel naar 0900 9238.

Huisdieren

Uw huisdieren zijn welkom in vier van onze accomodaties. Wij vragen een kleine toeslag per huisdier, per verblijf. Ook is het mogelijk om eventueel een bench te huren bij ons.

Back To Top